Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Lyckade parningar och WT

2014-10-19

Nu är det ett sånt där tillfälle igen då jag har mycket att skriva men inte lika mycket tid att blogga ;-)

Imorse kom Thomas hem från Holland efter att ha sträckkört i stort sett i 145 mil. Sov dåligt på natten då jag undrade hur det gick, långt att köra och väldigt regnigt och mörkt..

Glädjande nog har det gått jättebra och de har fått till tre bra parningar. Igår var varken Pingla eller Denzel lika intresserade så det var nog bra dygn torsdag-fredag. Nu håller vi tummarna!!

Jag har jobbat kvällar medan Thomas varit borta vilket komplicerat till det hela men jag har fått jättebra hjälp av Malin, Richard och Rikard och igår kom Helena och Lasse upp på dagen och tog hand om Alvin och Engla, tänk vad bra! Stort tack till er!!

Upp tidigt imorse och iväg på WT på Lilla Träskaten. Hela tolv deltagare från oss varav flera var debutanter eller "nästan-debutanter" och några som avancerat i klasserna under året. Allt kan hända på ett WT (andra tävlingar också för den delen) men jag hoppas att alla åkte hem med en bra känsla, även ni som fick några nollor i protokollet (däribland jag..). Elda sökte med dummy i mun på en ruta, det brukar hon inte göra så jag stod tyst och väntade... och väntade *harkel*. På en annan ruta blev hon störd av att det stod ryggsäckar so hon först måste kolla in. Några hundar knallade på ett par stationer, några rastade sig under arbete och lite andra plumpar, ett par rutor blev lite kluriga.... Men det är härliga hundar ni har och som uppfödare är det jätteroligt få ta del av er utveckling! Nu kör vi hårt inför nästa år :-)))) Vi kommer varva B-provsträning med mer handlerträning/WT-träning. Lägger även in ett till datum för träning under aktiviteter. Nästa års datum får vänta till vi gjort schemat på jobbet..

Nu är jag ledig en hel del från jobbet, Pollys valpar var ju beräknade till imorgon :-/. På förekommen anledning vill jag tipsa om att det finns ett nytt kennelhostevaccin som ska vara mycket bättre, tror det heter KC. Det ska jag definitivt ge mina!

Ha det gott

Annica

 

Antal kommentarer: 1

2014-10-19 22:31:38 - Madde och Mozart

Hejja alla duktiga Ryegatare o håller tummarna för Pingla bebisar! :) Tackar för tipset med kennelhostavaccinet, ska iväg med Mozart på onsdag för vaccination så ska prata med veterinären om det, man vill ju ha det bästa till sin guldklimp! :)
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden