Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Avslut och träning

2014-10-23

Igår hade vi avslutning på rallykursen. Kallt och mörkt trots rejäla lampor på planen. Vi körde träningstävling och våra fröknar Malin och Malena hade klurat en riktigt svår bana. Jag är väldigt glad att jag gått kursen, nu har jag faktiskt koll på skyltarna och istället för att stjälpa Elda så kan jag hjälpa henne. Bra känsla! Vet inte hur mycket energi jag lägger ner på att gå upp i avancerad klass just nu, det får bli beroende på hur lätt det går med högerhandlingen. Elda är ung och har tiden framför sig!

Vi har varit ett trevligt gäng med mycket skratt och vilja att stötta och hjälpa varann, riktigt skoj gå kurs på klubben :-)

Idag hade vi träning här hemma hos oss, idag. Alltid roligt och eftersom alla börjar bli så duktiga så skruvar vi till det lite.. Som vanligt blir det diskussioner också och så lite läxor gå hem att fila på.. Men nu har ni ju hela två veckor träna hemma! Lite mer teckenträning än vad vi gjort på länge och vi ska se till att hundarna och förarna blir mer säkra i både skick och tecken. Bra att vi har något fokusera oss på i vinter!

Lite markeringar sedan på slutet då vi var lite lagom genomfrusna. Först över en liten ås så att de hamnade bakom den. Bra att ingen hund fortsatte jobba med apporten i mun vilket båda Elda och Ossian gjorde på WT:et i söndags.. Och så avslutade vi med en övnign där de måste jobba tajt för att hitta en liten dummy, det kan bli lite storsprunget ibland..

Pingla och Polly fick nöja sig med promenad och "mut-ben" medan vi var iväg och tränade...

Ha det gott

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden