Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Mycket kul!

2014-10-26

Oj, nu känns det verkligen som höst och attans vad tidigt det blev mörkt idag!

Stort grattis till Susanne och Dime som idag blev tvåa i ukk och Emelie med Meya som blev BIM-valp på SSRK utställningen i Mjölby! Grattis även till Ewa och Vixie som fick ihop fina 81 poäng på ett klurigt WT i Karlstad, well done :-)

Vi har tagit det lugnt här hemma idag, hyfsat väder då det blev en skön skogstur och även Malte var med för nu fräser Pingla ifrån ordentligt... Malte ser onekligen ut som han är blåst på konfekten *stackarn*

Igår hade vi valpträff för Malte-Fixabarnen (och så Maria då..). Lite sena avhopp gjorde att vi inte blev så många men jag gillar verkligen dessa godingar. Jättefint fokus, härlig fart och attityd och en stor jaktlust. Kommer bli bra det där! De rätta retrieveregenskaperna finns där, nu kommer fokus läggas på fotgående och avlämningar (dessa var ändå för det mesta riktigt bra!) Roligt träffa er!!

I fredags var jag och Elda på träning hos Maria S. Mycket bra, vi var bara fyra stycken så det var riktigt lyxigt. Maria är väldigt noggrann och läser hundarna väl. Elda markerade suveränt och var fin vid min sida, guldstjärna också för avlämningarna som satt som en smäck. Minus för närsöket och närsökssignalen, det ska vi fokusera på nu... Tänk att det alltid är nåt!! Fast det är ju det som är utmaningen :-)

Nya spännande planer på gång, kommer inom kort! Ha tålamod..

 

Ha det gott,

 

Annica

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden