Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Grå grå november..

2014-11-10

Det skulle nog inte vara så dumt med lite snö nu för nu är det både blött, grått och väldigt lerigt.. Lite lagom så att man fortfarande kan träna hund ;-)

Pingla har gått dryga tre veckor och min absolut känsla är att hon är dräktig, det känns redan en "bulle" på sidan då hon ligger ner <3. Ultraljud den 20:e!

Malte och Jäger är ju här ibland hos "mormor" på dagarna och det rä onekligen två goa killar. Jäger har inte haltat något mer efter han var på Re-dog, det verkar ha varit en mindre skada han fått på korsbandet som har självläkt med motionsrestriktioner och Metacam. Så otroligt skönt!!!!! Nu får han följa med på promenader igen och det är en otroligt härlig gosse arbetsmässigt, så full av glädje inför allt som heter jobba. Han liksom lyser när han får göra något med husse eller matte :-) Grabbarna vill ju gärna träffa Cola men se det får de inte :-P. Blir lite pusslande och slussande men det funkar.

Tyvärr fick vi ställa in torsdagens träning, plötsligt kom det snö som ställde till det på vägbanorna.. Och sen försvann den dagen därpå *hmmm*

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden