Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Pingla dräktig

2014-11-20

En trevlig dag trots det gråa vädret ;-)

Även om det ser grått ut så är det helt okej tillbringa mycket tid ute nu, tur att jag har hundarna så jag kommer ut ordentligt! Även grabbarna var här så det var ett gäng som busade runt i skogen. Pingla springer i början av promenaderna men tar det sen lite lugnare, hon är klok hon. Jag tror det är mycket bra för en tik att få vara med och röra sig i sin egen takt så länge som möjligt under en dräktighet, det gör att de behåller en bra fysik och det gagnar både dem och valparna. Hon får inte vara med under träningar dock, vill inte att hon ska sitta och bli kall. Och hon blir noga torkad och försedd med täcke då vi varit ute i blötan, lite extra omsorg och lite extra gott i maten har hon inget emot :-)

Ultraljud idag med henne och Malin och jag var iväg till Strömsholm. Vi visste ju redan att hon är dräktig, den magen är svår att dölja... Men mycket spännande titta på ultraljudsbilderna och det var ena energiska småttingar där i magen <3. Vi såg minst fem, veterinärerna räknar inte gärna eftersom de kan ha fel (kom ihåg då veterinären hade sett fyra hos Vilja och ut kom elva....) och ultraljud är egentligen till för att konstatera dräktighet, ska man vara säker på antal får man röntga och det tänker inte vi göra. Nu har vi en lååång månad väntan framför oss!

Igår var Ewa med Vixie här och vi passade på träna, även Malin och Malte hängde på. Jag hade både Polly och Elda och jag är mycket nöjd med träningen, extra bra kändes Eldas samarbete och fina kontakt och tecknena satt riktigt bra. Alla hundarna var duktiga så vi förare var nöjda men kalla om fötterna och hundarna var nöjda men blöta.... Ewa har onekligen rätt då hon sa att hudnarna vi har är riktiga lyckopiller!!!

 

ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden