Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Träning

2014-11-21

Idag var jag och Elda iväg hos Maria S och hade träning mot ökl. Vi är ett gäng som  har träffats några gånger nu och vi har både kul ihop och får väldigt trevliga upplägg på våra träningar. Maria är noggrann och lämnar inget åt slumpen och tänker i träningen är verkligen att bygga hundarna från grunden och ge dem rätt förutsättningar. Maria är extremt petig och det är bra med en instruktör som verkligen tittar på detaljerna och inte släpper igenom något ;-) Längtar redan till nästa gång, nu ska vi träna på läxan!

Hemma till lunch och då ville Polly och Pingla med ut, bara sätta på sig alla kläder igen. Helt okej när man kommer ut och jag får onekligen möjlighet utnyttja dagsljuset så här i november då jag uteslutande jobbar kvällar och helger.... Men denna helg är eldig och det är ju ännu bättre! Inspirerad av träningen (man blir ju det!) så fick även Polly och Pingla lite linjetag och närsök vilket uppskattades. Polly älskar det och Pingla var överraskande duktig, takterna sitter verkligen i! Lite svårt att inte tjuvstarta men sen dammsög hon buskar och tuvor, perfekt aktivering då magen börjar bli stor men huvudet vill jobba!!

Hann med träna mig själv sen innan världens bästa man bjöd på god mat och nu väntar en fredagsmys med soffhäng och lite pepparkakor och ädelost, sämra kan man ha det!

Ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden