Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

En härlig helg

2014-11-23

Har haft en härlig helg och idag lös till och med solen <3. Familjen har däremot varit förkylda, mest Thomas som har en hosta som inte går över. Jag är inte drabbad, ont krut förgås inte så lätt *hehe*.

Malin och Malte har varit på rallylydnadsintruktörsutbildning (långt ord!!) ja det är Malin som ska utbildas men Malte har varit med som visningshund och det har han ju inget emot. Goa killen <3. Lika go är hans son men lite mer yvig, Jäger har varit här i helgen och han är som en kunskapstörstande förstaårselev, han bara suger åt sig allt han kan. Lite spökig börjar han bli, har skällt ett par gånger på troll i skogen ;-) Någon annan av syskonen som har hamnat i spökåldern?

Träning och sköna promenader har det blivit, Pingla får gå i koppel under sista biten då hon börjar bli stor. Passade på ta fram lite vilt igår, Elda har förut varit lite fundersam på korp och ahr stått och hängt en aning, igår plockade hon korp, kanin, skata, trut och and utan tvekan. Bra med att vila sig i form ibland!!

Idag blev det andjakt för Polly och Malte och det blev en härlig eftermiddag. Lilla Wilja som bor där vi är med var också med, hon har skött sig otroligt bra under hösten då hon varit med och idag tog hon även skammat så husse är mycket nöjd. Hon är en liten tik och ganska lik mamma Fixa med sin ridge och nätta kropp, mer päls än mamma men samma glödande arbetslust. Malte och Polly är rejält trötta ikväll, sammanlagt så plockade trion in 73 änder så nu hör jag bara Pollys nöjda snarkningar.. Elda och Jäger fick prova på bära varmvilt då vi kom hem, spänannde tyckte de :-) Är ju en viss skillnad på vilt som varit fruset och alldeles nyskjutet!

Ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden