Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Äntligen lite sol!

2014-11-25

Kunde knappt tro det var sant då jag vaknade efter att ha jobbat inatt, en stor sol på himmelen! Kände mig genast piggare och selekterade bort att titta på fönster som behöver putsas och dammet som virvlade omkring, en sån här dag måste solen prioriteras!

Gick först en promenad med tjejerna och sedan kom Malin och grabbarna och då tog vi en vända till men Pingla fick vara hemma och vila magen. Så fort jag tar fram kameran för att fota den så reser hon sig, hon vill tydligen inte vara med på bild ;-P. Hon lägger sig oftare nu på sidan, antar att magen gör att det är bekvämare.

Igår var vi tillbaka till Mariefred igen trots regn och blåst blev det en skön dag, ingen riktig jaktdag men vi ville vara säkra vi inte missat någon och det var bäcksvart då vi slutade i söndags. Elda fick apportera nyskjuten and och även Jäger fick testa bära, snacka om att vara en mycket stolt tonårskille! Stolt är han nog även över sina syskon Izzi och Ison som 9 månader och två dagar klarade anlagsklassen i viltspår och över sin farbror Verk som debuterade i ökl viltspår med ett första pris nu i helgen :-)

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden