Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Kennel WT

2014-12-06

Inte annat än att jag är lite trött nu så jag tänkte snart krypa ner i soffan under en filt..

Vi träffades imorse klockan tio hos oss och startade med lite glögg och pepparkakor. Sen ut till stationerna och nybörjarhundarna började. Vi har ju turen att ha Per med oss och eftersom han är utbildad WT-domare så blir det extra kul då han ställer upp och dömer, han förklarar varför domaren dömer som han gör och ger mycket tips och råd, guld värt! Fem stationer där det var uteslutande markeringar i nkl, dock med en "knorr" på station tre med en liten walk-up. Ganska långa avstånd och terrängförhållanden som ställde till det lite men alla jobbade på bra trots en och annan "skönhetsfläck", alltså något jobba vidare på :-)

Lite fika och prisutdelning efter första klassen var klar. Alla hade köpt varsin grej för ca 50 kr som vi la på ett prisbord, lite kul faktiskt.

Ökl gick sedan och här hade förstås rutorna vässats med dirigeringar och längre avstånd. Allra klurigast blev kanske inte helt otippat eliten och här började även skymning och lite dimma ställa till det, de sista apporterna fick hundarna ljudmarkera...

Sen blev det ny prisutdelning för dessa klasser och lite grillat, skönt komma in i värmen efter en heldag ute!!

Stort tack till alla inblandade, utan er inget! Tänk vad skoj det är att träffas! Tack också för fin present till kennelmorsorna :-)

Ha det gott,

 

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden