Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Hektisk vecka!

2013-09-20

Dagarna flyger fram och redan har mer än halva september gått, ofattbart!

Har haft en ganska hektisk vecka med födelsedag och skjutsningar till barnens aktiviteter, nu när Alvin har börjat med karate har han träningar fyra dagar i veckan...

Polly simmar långt ut och ääälskar att simma

Men lite träningar har vi hunnit med även med hundarna förutom de dagliga skogspromenaderna där jag oftast lägger in lite träning. Elda får lära sig sitta uppkopplad när de andra jobbar, precis lika viktigt kunna som att själv få deltaga! Går riktigt bra och jag är glad att jag varit noggrann (ovanligt noggrann för att vara mig!). Hon har fått göra några linjetag och letat godis i rishögar så vi har tränat närsökssignal. De stora har även de fått fräscha upp signalerna, de glöms snabbt bort om man inte underhåller dem! Jag tycker Malins träning med Malte verklgien går åt rätt håll, nu bygger hon förtroende istället för att bråka med honom. Vips har han fått en härlig fart och attityd! Han blir trygg när han inte hela tiden korrigeras utan vi gör om och gör rätt men på ett positivt sett då han inte förstår. Vi kör mycket med belöningsbollar på signaler på både honom och Polly och får uppmärksamma hundar som snabbt säker kontakt.

 

Lite bus i vattnet

 

Lite rallylydnadsträning hann vi också med igår på klubben, åttans frestelse med kattmat och favvoleksakern var onekligen en frestelse!!

 

Idag är Malin och Malte på jakt utanför Stallarholmen och på väg hem nu. Thomas och jag passade på hälsa på svärföräldrarna och Elda och Polly fick bada hemma hos dem. Och nu simmade valpen, tjoho!!

Elda beslutade sig för att simma ;-)

Passar på gratta härliga "Fille" med matte Lena som spårat till sig ett vilstpårschampionat på fyra raka starter ;-) Well done!

Nu har vi bestämt oss frö vem vi ska para hans härliga syster "Fixa" med, lite står redan nu på valpsidan, mer kommer!!!

 

Ha  det gott,

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden