Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

En fantastisk dag!

2014-12-14

Vi hade en väldigt fin dag igår på Svensk Vinnarutställning. Eller dagen började ju sådär, ringde och väckte Malin och Rikard då det var dags åka och då låg de fortfarande och sov ;-/. Engla hängde också med, hon tycker utställningen är jätteroligt med så mycket kul att se och shoppa.

Malte startade i avancerad klass i rallyn, onekligen en miljö som kräver att hunden är trygg i ovana miljöer. De gjorde ett fint program han och Malin med lite småmissar men det blev ändå ett godkänt resultat med 76 poäng så nu fick Malte en ny titel, börjar bli en himla massa bokstäver före hans namn!

Elda ställdes i unghundsklassen och det var grym konkurrens redan där så det var jätteskoj när hon vann klassen med CK!! Lång väntan till bästa tik, inte så konstigt kanske då det var hela 74 tikar anmälda varav minst tjugo champions och flera titelvinnare... Dömde gjorde Yvonne Larsson som är rasspecialist och har fött upp rasen. Så var det äntligen dags för bästa tik och Elda blev uttagen bland de fyra bästa, helt otroligt!!

Elda visar sig alltid väl och domaren gillade uppenbarligen vår lilla tjej för hon blev 2:a bästa tik med CERT och RES-CACIB, (som jag tror komemr omvandlas till CACIB då vinnaren redan är C.I.E)  helt överväldigande för en så ung tik en den konkurrensen :-))))

Sen blev det shopping och traditionsenligt julbord med goa flattuppfödare och vänner, kul tradition.

Fick sedan sms från Madde att Mozart blivit SE VCH så det var i alla bemärkelser en kanondag! Stort grattis Madde med din goe grabb!

Sent hemma och vi var ganska trötta så det blev en tidig kväll.

Pingla är bra stor nu, hon pustar och stånkar mest hela tiden. Nu är det snart dags och jag har börjat tempa henne. I veckan så!!!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 1

2014-12-15 09:20:30 - Lisa, lange_15@yahoo.com

Grattis till fina resultat på Mässan(star). bara att klara av alla människor och hundar är värt en del på så ung hund. Lycka till i fortsättningen och med de kommande valparna:).
Lisa med två goldenflickor (än så länge ;))
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden