Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

De växer!

2014-12-22

Bloggandet hinns inte riktigt med som jag tänkt mig.. Men mor och barn mår förträffligt och alla valparna har nu fördubblat sin vikt ;-) Skönt att allt funkar så fint, de är mätta och nöjda och tillbringar dagarna och nätterna ätandes och sovandes. Pingla är pigg och hungrig ;-)

Pingla är en jättebra mamma, lugn och trygg med mycket mat och pysslar gärna om dem. Hon  har börjat vara ute hos oss då vi äter men tillbringar mest tid hos valparna. Hon ligger helt stilla hos dem hela nätterna och det gör att det är ganska lugnt i valplådan, både det att hon tar hand om dem så väl och att de är lagom många så alla kan äta samtidigt.

 

Jag tycker sex valpar är så lagom, dels för Pinglas skull och dels för att det är vintervalpar, man kan ju inte ha dem ute i en  valphage hela dagarna.. Men perfekt sedan med valpleverans i februari, då ska de bara ut och kissa och rastas och alla kontaktövningar kan man göra inne. Sen när det är sommar är valparna så stora att de kan följa med ut på äventyr och ligger inte och sover lika mycket som när de är åtta-nio veckor.

De andra hundarna är otroligt nyfikna på valparna men Pingla ger dem onda ögat och de är inte välkomna in till hennes barn. 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden