Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Småttingar och storhelg

2014-12-26

Hoppas ni alla haft en härlig jul! Här har den varit jättebra, jobbade visserligen långpass i går men det gjorde inte så mycket då jag fick vara ledig julafton då släkten var här ;-) Nu blir det både nyår o trettonhelgen på jobbet, det inte när jag var ledig ett nyår senast. Thomas har semester till den 7:e så det är en bra lösning att jag jobbar mycket för att vara mer ledig sen med valparna men allra mysigast hade varit att vara lediga ihop!

Så fina dagar nu, långa skogspromenader i solsken och rena hundar, det känns riktigt lyxigt efter denna höst. Har däremot inte hunnit träna dem nämnvärt, idag kom vi ut en sväng och det var lite... rostigt ;-). Rea skötte sig bra, det var kul känna henne på pulsen lite. Duktig tös! Polly var het och nästa gång kommer jag träna henne och Elda i två omgångar och gå och byta hund mellan passen, det blir okoncentrerat för både mig och Elda när Polly kommer smygande..

Valparna växer så det knakar, tror Pingla har grädde istället för mjölk ;-) Man kan ana att ögonspringorna kommer öppnas om någon dag eller två och de är aningens uppe på benen då de tar sig framåt. Pingla är otroligt duktig med dem och pysslar verkligen om dem. Superduktig som mamma!!

Det är en jämn kull och de ser trinda och väldigt välmående ut, alla har mer än dubblerat sin vikt. Pingla sover hela näterna hos dem men njuter av att vara med familjen också ibland på dagarna (framförallt när vi äter...) Det är lugnt och stillsamt i valplådan precis som det ska vara men om ett tag så blir det mer liv i luckan *ssss*.

Ha det gott!

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden