Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Fyra veckor imorgon :-)

2015-01-12

Inga bilder idag för jag hade glömt ladda kamerabatteriet :-/. Får ta nya tag!

Allt går så himla bra med valparna, det är ren njutning. Det här är en mysig ålder, de är valpar "på riktigt" och gillar upptäcka huset och sitta och mysa i knäet. Tänderna är inte så vassa och de sover hyfsat mycket så man hinner med lite annat med *ler*.

De är verkligen väldigt jämna, både till utseende och uppträdande, ska bli spännande se om det fortsätter så. Idag har vi klippt klorna igen och imorgon blir det avmaskning för andra gången. Halvtid med andra ord!

Vädret är väl sådär, idag har det snöat en massa och sedan regn.. Vi får se om det blir träning i helgen och blir det inte det så blir det annars "bara" valpmys, inte så bara ;-)

Ikväll ska vi ha ytterliggare ett avelsrådsmöte, igår var sista dag att anmäla till vår uppfödar/medlemskonferens (vi vill ju gärna att blivande uppfödare och hanhundsägare kommer också!). Tyvärr är det ganska dålig uppslutning trots att programpunkterna är valda efter önskemål. Samma trend i andra raser, intresset för träffar går ner. Tråkigt! Samma sak med vårt långtidsprojekt som görs på kullar föda 2012. Vi behöver minst hälften av de registerade valparna det året, ca 400 st. Tror det är ungefär 250 av årskullen som ställt upp, synd då det ju är för rasens framtid! Jag är glad och stolt att fem av sex av våra valpar det året har genomfört detta, tack!!

De storas hundarnas träning går ju onekligen på sparlåga just nu men snart så!

 

ha det gott,

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden