Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Bilder!

2015-01-14

Oj oj, här händer det massor! Valparna har blivit väldigt medvetna om omvärlden och valplådan duger möjligtvis som sovplats, i övrigt är det ett fängelse!!!

På morgnarna väcks vi att ett gäng fiskmåsar som kräver mat på stört. De är ute och härjar i huset och jag springer efter och torkar upp och plockar bort sånt småvalpar inte ska bita på :-P. Protesterar högljutt då de blir återburna till valplådan så nu börjar det bli dags att de flyttar till valprummet så de får mer plats att stöka runt. Behöver bara en ledig dag att ordningställa det ;-)

Har börjat blåsa i pipan nu då de ska äta och de blir väldigt ivriga då det vankas mat, märks att det är Pinglabarn <3. De är supermysiga och är gärna uppe i knät och gosar. Lugna och fina då man pysslar med dem och nyfikna när de springer runt. Jäger är såååå nyfiken på de små, han står och hänger över valplådan så fort han får möjlighet. Elda tycker de är ganska roliga men Polly hoppar upp i soffan så hon slipper dem..

Följa John ;-)  

Pingla är nöjd med att få avlastning, hon börjar tycka att valparna ska stå mer på egna ben men är duktig och pysslig med dem då hon är med dem, dock lockar annat också (som vad som lagas i köket till exempel...)

 Lite mammamys

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden