Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

All over the place..

2015-01-22

De små rara valparna har bytts ut mot monster tror jag ;-) När man reser sig blir man attackerad av sex små hajar och de  satsar mot hälsenorna :-P

Har försökt påbörja denna text minst tio gånger men det kissas, dras i filtar, busas och lever rullan så det blir inte mycket vettigt gjort :-))))

 

Inte bara Polly som flyr upp i soffan nu, Elda har insett att de anfaller i flock och att de biter hårt *sssss*

Pingla är fortfarande tålmodig men hon försöker glida undan så de inte ser henne. De diar fortfarande när andan faller på men det är förstås valpmaten som är den huvudsakliga födan.

Idag har de fått apportera en litenkanindummy, det var populärt. En av tikarna,  gula halsbandet, har varit lite "anonym" men kommer mer och mer. Hon var väldigt på med dummyn och svansen gick som en propeller. Gäller att man har ett öppet sinnelag och inte för snabbt hittar favoriter för valpar utvecklas i lite takt precis som barn. Alla valparna tyckte det var jätteskoj att apportera och svansarna stod rakt upp som tv-antenner när de fick med sitt byte;-) Det är väldigt roligt studera dem och försöka klura ut olikheter men mest är det nog dagsformen som avgör, jag tycker det är en väldigt homogen kull.

De är lugna och goa då man tar upp och myser med dem och vi försöker hantera dem mycket. Det har kommit massor med snö så tyvärr är det inte aktuellt med att gå ut men de roar sig med råge här inne!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden