Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Hemma igen

2015-01-27

Det har varit några intensiva dygn, Malin och jag har varit i Åbo Finland. Åkte i lördagskväll och kom fram på morgonen, tidigt. Så till utställningen och det blev en lång, lång väntan från ca halv åtta till efter ett då flattarna skulle in i ringen. Varmt och trångt, tror Elda var ganska trött. Domaren föredrog en annan typ av flatt än vad vi har  så vår utdelning var inte den vi hade hoppats på men så är det ju. Malte vann jaktklassen med ck men var oplacerad i bästa hane. Elda kom fyra i unghundsklassen, hon var inte alls med på noterna och domaren föredrog en större, luftigare typ. 

Kaninen är kul!

Vi hade missat boka hundhytt (gick bra fixa till resan dit, fullt på vägen hem...) så det blev till att spendera en natt på hotell i Åbo och sedan ta morgonfärjan hem. I Stoockholm efter sju på kvällen, raka vägen hem och så iväg jobba natt en timme efter vi landat hemma.. Inte optimalt!! 

Här inne sover vi och Pingla

Men vi tar nya tag och laddar om, nu kommer vi aldrig glömma boka hundhytt :))

Thomas, barnen och Malins Rikard har hjälpts åt med valparna, vad skulle vi göra utan dem?? 

Pingla hade ätit något mindre lämpligt som hon sedan spydde upp till valparna och de har varit dåliga i magen. Pigga hela tiden men diarré, familjen har kämpat på här hemma. Nu är de bra igen, Fortiflora till både Pingla och valpar gjorde susen (ett tips, ha alltid det hemma!!)

Jäger

De busar och leker och upptäckere världen. Ingen lätt kull välja valp ur för de är väldigt jämna, känns lite som ole dole doff :P. Jäger är en underbar lekkamrat till dem nu när de är lite större, snällare storebror finns inte! Trodde han skulle vara alldeles för klumpig, hans er ut som en älgkalv just nu med lååååånga ben.. Mne han är sååå försiktig med valparna och väldigt, väldigt tålmodig!!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden