Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Vilka busungar!

2015-01-31

De där små gulliga lugna valparna har bytts ut mot ännu en uppgraderad version, de stormar in som som ettgäng duracellkaniner och utforskar allt de kommer åt..

Många undrar om det inte är jobbit och tråkigt när valparna flyttar. Jo, det är det förstås men faktiskt också skönt för varje valp kräver mer och mer för varje dag och det är svårt ge dem allt de som de behöver utan att addera tio timmar till på dygnet.. Så länge de är här försöker vi stimulera dem, ge dem nya erfarenheter och mycket gos. Men vid åttaveckorsålder så känns det verkligen att de är flyfärdiga och eftersom vi vet alla alla valparna komemr få det bra och vi kommer hålla fortsatt kontakt och träffas igen så går det ;-)

Vi har ett angenämnt problem och det är att alla valaprna är så jämna, lite skillnad i tempo kanske där lila och grön är lite lugnare, gul blir vildare för varje dag och röd samt orange alltid varit mer "på" (fast nu är nog gul "mest" *hehe*. Pojken är något mellanting.. Det är också stor skillnad på om man gör tester och valpen är som nummer ett och då piggast eller den som väntat längst och hunnit härja och bli trött, det gälelr ta med allt i beräkningen. 

Vi har lagt ut lite filmer på vår kennelsida på FB där valparna får testa olika saker, det känns dubbelt och väl tidskrävande även lägga ut dem här. Alla de som ska ha valp ur denna kombination är redan medlemmar där men är det någon annan som vill veta vad vi gö så hör av er :-)

Massor med snö har vi fått igen.. Man blir skönt trött av att vara ute och pulsa med de stora hundarna men apporteringsträningen känns ganska avlägsen..

 

Ha de gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden