Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Parat!

2015-02-24

Oj, nu har det rullat på ordentligt här hemma! Ja, i Danmark också :-)

Jag har jobbat nätter hela helgen så Thomas fick åka till Danmark för att para Diza. Jag har världens bästa och snällaste man!

Kärleksparet <3

Malin och Richard har hjälpt till med barn och hundar här hemma då jag jobbat och sovit (eller rättare sagt, försökt sova.. Inte lätt när huvudet snurrar!!)

Thomas åkte i fredags på eftermiddagen och hämtade upp Diza i Linköping för fortsatt färd mot Danmark. Han åkte färja och var framme vid fyratiden på morgonen och hade sedan ett par timmars bilfärd i Danmark till Woody och Birthe. De gjorde flera parnignsförsök både på lördagen och söndagen, både Woody och Diza var villiga men fick inte till det sista lilla. 

Progesteronprov på Diza var taget tidigt torsdag vilket visade på att hon hade ägglossning då, 15 på "skalan" och sedan tar det ett par dagar till innan äggen är mogna så vi visste att det kunde vara lite tidigt. 

Woodys ägare har varit otroligt trevliga och tillmötesgående, vi är väldigt tacksamma!! Thomas fick stanna kvar en natt till, tur att det fanns gott om rum på hotellet han bodde.. De gjorde ytterligare ett försök på måndagsmorgonen med samma resultat, två ivriga hundar men ingen hängning.. Birthe och hennes man erbjöd sig ha kvar Diza och vi kommer nu hämta upp henne på torsdag då vi ska ner till Tyskland för att para Polly.. Krävs lite planering!! 

Och se, igår kväll så blev det en lyckad parning med hängning i 20 minuter, så bra!! Och tänk vad bra allt kunde lösa sig! Glad att Yvonne tycker det var okej att Diza fick stanna lite till i Danmark, glad att Birthe med man kunde ha kvar henne och glad för att min familj alltid ställer upp!! Lyckligt lottad <3

Thomas kom hem inatt, nu blir det en dag med lite packning och fixande, imorrn ska jag till veterinären med Polly och sedan jobba kväll. Thomas kommer sedan då jag slutar jobba klockan 23 och hämtar mig så åker vi mot Tyskland!!

Ha det bäst,

Annica

Ps. Glömde bort resten i allt parningsprat.. Delhi har funnit sig tillrätta i flocken, t.om Polly kan tänka sig leka lite med henne ;-P. Hon är busig, pigg och nyfiken. Har redan lärt sig springa upp och ner i trappan så nu måste det spärras av till övervåningen... Elda och Polly är löptrötta..

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden