Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Tyskland tur och retur

2015-03-04

Går inte säga annat än att det är skönt vara hemma igen även om vi haft en toppenhelg i Tyskland. Men dryga 300 mil blev det och det var inte utan att resan kändes ganska lång. Nu hoppas vi på utdelning i form av Larry-Pollyvalpar om nio veckor, håll tummarna!

Vi hade med oss Alvin och Engla och det gick riktigt bra, ibland är paddor och mobiltelefoner en välsignelse ;-) Vi valde ta färja Helsingborg-Helsingör och sedan färja Rödby-Puttgarden, det var skönt sträcka lite på sig.

Düsseldorf är en betydligt större stad än vad jag trodde, hotellet var bra med en stor juniorsvit så vi fick plats hela familjen, även Elda var med och fick se sig om i världen.

Vi åkte till Larry och Nadja på fredagskvällen och fick till en bra parning på en gång, det kändes skönt. Larry är en väldigt trevlig hane av mindre modell och av riktigt klassisk typ. En mycket go hund som inte hispade runt trots att det var löptikar både högt och lågt.. Förutom våra två så löpte även deras andra tikar ;-)

Vi var onekligen trötta så det blev en tidig fredagskväll. Lördag blev det besök på ett stort shoppingcenter och sedan tillbaka till Nadja och Larry för en till lyckad date. Vi åt sedan middag på en trevlig restaurang med henne och andra goda vänner. 

Upp vid fem-tiden morgonen därpå och tillbaka igen, Nadja skulle ställa Larry i Holland så det blev en morgonträff för kärleksparet. Gick fint det med! Vi åkte tilbaka till hotellet, sov en stund till och efter frukost styrde vi hemåt, var hemma runt halvtvå på natten mot måndagen. Larry hade vunnit jaktklassen och blivit bästa jakthund med finfin kritik av rasspecialist Finn Arild från Norge.

Även Diza är numera hemma, då vi skulel bli sena med att hämta henne så åkte Yvonnes man och hämtade henne hos Birthe och Niels.

Nu så är det bara att vänta och se.. Vi hoppas förstås på två kullar om två månader!!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden