Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Vår på gång!

2015-03-07

Jämfört med förra veckan så har denna varit riktigt lugn..

Delhi är en go och glad liten valp, hon är nyfiken och framåt så det blir att se till att hon är uppmärksam på mig med. Hon har burit fågel ett par gånger, det tycker hon är kanon! Bara i koppel dock, det finns en klar tendens att hon skulle vilja dra iväg med viltet... Viltet byts ut mot riktigt gott godis så det ska vara kul komma till mig. Tanken är inte alls att hon ska börja apportera fågel nu, jag vill bara "underhålla" viltintresset genom att hon får träffa på vilt under sin uppväxt. Vi kommer ägna oss lite åt apportering och mycket åt samarbete och kontakt. En flatt har oftast inga problem apportera, det som är svårt är oftast att inte få..

Hon fick även träffa syrran Milou i veckan då vi hade träningsträff för de stora. Det känns oneklgien att vi haft ett långt vinetruppehåll men jag är övertygad om att det är bra vila från träning ibland. De som var med behöver samtliga träna mer på störningar och tecken. Skönt, då har vi nåt att fila på ;-) Träningarna i vår kommer dock vara mer inriktade på B-provsträning, nya träningar är inlagda under aktiviteter och även valpträffar mm.

Det kommer dröja tills det uppenbarar sig några dräktighetstecken på Diza och Polly.. Och tålamod som inte är min starka sida!!

ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden