Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

En fin helg :-)

2015-03-08

Vi har haft en himla mysig helg, lediga med lagom mycket på agendan. Och bara roliga saker!!

Igår hade vi ettårsträff för Malte-Fixabarnen. Det är ett härligt gäng, fulla av arbetsglädje och med stor jaktlust. Duktiga förare också som förstår att man måste ta det lugnt och vårda dessa små juveler långsamt för annars kan det bubbla över.. Men trots att de är synnerligen sugna på att jobba så är de också lätta att korrigera. Vi tränade att gå fot i terräng, svårare än man kan tro över diken och tuvor och särskilt om man har en som går före en... Sedan lite kluriga enkelmarkeringar i svår terräng, spännande se hur de löste uppgifterna och vilka mönster de hade i sina arbeten. Jag lånade Malin och Rikards Jäger och hade med, det är en mormors privelegie, eller hur? Mysigt också sitta och fika med gägnet efteråt, tänk att vi har så trevliga valpköpare i kull efter kull!!

På kvällen var vi i Stockholm och firade min syster Sussies födelsedag. Som vanligt träffas vi alldeles för sällan och som vanligt har vi det alldeles för trevligt när vi ses! De vuxna hundarna fick vara hemma, de var trötta efter skogspromenad och träning. Delhi följde med och träfafde syrran Dribbla som bor hos min bror med familj, gissa om vi hade en trött valp med oss hem :-) Hon är jätteduktig på att åka bil och är tyst trots att hon sitter själv bak i bilen.

Vilken härlig vårdag vi haft idag! En lång cykeltur med alla hundarna (ja inte Delhi då..) efetrsom Jäger och Malte varit här. De är väldigt intresserade av Polly men inte av Elda vilket jag tolkar positivt (dräktiga tikar luktar mer...). Årets första huggorm såg vi, hu! Eftersom det inte gick gå in när vi kom hem så blev det träning för Elda och Jäger, både viltträning och sök på kalhygge. Tror att både de och jag var lika nöjda!!  Barnen har haft karateläger på dagarna så de är lika nöjda de..

Yvonne meddelar att Diza kräkts vid två tillfällen igår och idag. Det brukar också vara ett mycket bra tecken!!

Nu är det spännande :-)

 

Ha det gott,

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden