Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Nu är vi på gång!

2015-03-11

Efter en snörik vinter så har vi kommit igång bra med våra kennelträningar, så roligt!!

Idag var vi ganska många, roligt förstås även om det går åt mer tid.. Men vad gör väl det när vädret är som idag?

Vi åkte iväg till ett bra ställe där vi också har möjlighet skjuta mer än vad vi kan här hemma.

Lite rostiga kändes sig nog en del av ekipagen men viljan att jobba fanns där och det är gott att se. Vi började jobba tre och tre med markeringar, minnesmarkeringar och närsök och fortsatte med några linjetag kombinerade med markering som gick först men skulle hämtas efter dirigeringen.

Vi sköt sedan med apportkastaren, jösses vad dummiesena gick långt trots att vi körde med canvasdummies.. När vi bara satte ner dem till hälften på kastaren blev det lagom långa.

Rolig träning, jag tror vi håller till på samma ställe även nästa gång då det blir WT-upplägg den 28:e. Bilder från dagen finns på vår Facebooksida, kennel Ryegates är en sluten grupp som man kan ansöka till om man vill veta med vad som hönder och sker, brukar även lägga ut tips på kurser mm. Plus alla bra tips och ideer från världens bästa valpköpare!!

Hann med trimma Speedy innan träningen, så oturligt att han ska ställas på söndag på samma dag han blir öppenhund. Unghundsklassen missades med en dag.. Vi håller tummarna ändå Christina!

Jessie stanande kvar en stund, hon har ju en bra stund åka hit... Blev som vanligt mycket töl...;-)

Polly var inte med på träningen, jag tycker inte hon ska sitta och bli kall (om Polly tycker det är bra avstå träning är en helt annan sak!) Hon fick vara hemma och vara valpvakt *hmm*

Det kan bli någon stund över till hundträning i helgen om någon är sugen så hör av er, min Norgeresa är tyvärr inställd då resesällskapet inte lyckades få hundvakt..

Ha det bäst,

Annica 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden