Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Vilken vår!

2015-03-15

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.. men det kan bli ganska bra ändå!

Jag och Elda skulle egentligen iväg till Kristiansand i Norge på utställning men resesällskapet fick ingen hundvakt. Lite för långt åka själv, åtta timmars bilresa enkel väg. Så jag blev hemma denna semesterhelg. Vilken tur den bjöd på fint väder!

En annan som däremot kom iväg på utställning var Speedy, tror matte Christina var nöjd med Excellent idag då han just på dagen fyllde två år och därmed fick ställas mot de stora gossarna, inte riktigt med i beräkningen kanske :-) Bra gjort! Grattis till Speedy och alla goa syskonen på två-årsdagen, ett härligt gäng med kloka ägare som skyndar långsamt!

Vi har röjt lite men det finns mer att göra. Konstigt att man alltid känner för att börja röja och sortera när det blir vår! Hade egentligen behövt åka till tippen men det från bli en annan gång... 

Fin hundträning har det blivit, igår fick Richard vara kastare och idag hade jag sällskpa av Annica och hennes duktiga Kia.

Långa sköna promenader och cykelturer, mys med familjen och en känsla av att denna helg aldrig borde ta slut. 

Det är roligt att träna med lilla Delhi, hon har fint fokus på mig och vill gärna lära sig saker. 

Polly sover lite extra mycket, jag tar det som ett bra tecken :-) Både hon och Diza tror jag kommer ultraljudas, det får bli då vi kommer hem från Teneriffa, vi åker imorgon och är borta en vecka.  Malin och hennes Rikard kommer vara hund och husvakt så det går att få tag på någon här hemma om det behövs. Mig kan ni även nå på kennelryegates@gmail.com

Ha det bäst!

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden