Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

En ny toppenhelg!

2015-04-19

Inte annat är jag känner mig lite mör så här på söndagskvällen efter en intensiv helg :-)

Igår åkte jag till Forshaga på utställning, har ju anmält till endel då jag fortfarande jagade championatet. Nu är det i hamn men ett par utställningar återstår. Delhi gjorde debut i valpklass I, hon har precis blivit 4 månader. Väldigt, väldigt nöjd med henne. Hon blev tvåa av två valpar och fick HP. Den andra valpen var både äldre och färdigare så det var inga konstigheter utan rättvist. Men så himla glad med hennes attityd. Glad, positiv, kunde röra och föra sig i ringen och sov däremellan i buren. Och det var första gången hon var i den. Min goa lilla tjej, så härligt trygg!! Elda vann championklassen och slutade som fjärde bästa tik, tänka att hon gång efter gång är med i tätstriden. Denna domare tror jag ändå föredrog lite större och rejälare hundar och Elda är ingen stor tik.

Idag for vi på Bergslagens WT utanför Lisjö. Malins goe sambo Rikard ställde upp som funkis hela dagen, bästa svärsonen har jag!! Delhi fick starta i valpklass. Jag är återigen väldigt imponerad över min coola valp, så glad och trygg. Inte helt enkelt för en så liten valp prestera i ny miljö och med nya människor men det klarade hon bra. Visserligen var hon själv i klassen och däremd vinnare av VP men det jag mest tar med mig är hur enkel och härlig hon är!

Malin startade Jäger i ukl, första gången han är ute så här. Väldigt busig på första rutan men blev bara bättre och bättre och på sista rutan gjorde han en tjuopoängare ;-) Han kommer bli så bra med tiden!

Malte presterade också fint och fick 80 p i ökl, det innebär at han numera är uppflyttad till finrummet ;-) 

Elda och jag blir mer och mer samspelta och vi vann idag provets största klass med snygga 92 p! Min fina, goa hund!

I veckan så har vi haft besök av Länsstyrelsen då vi ju kommer ha två kullar inom kort. Mycket trevlig och noggrann inspektör, sånt gillas! Allt var i sin ordning. Välmående hundar, bra utrymmen och en uppfödare som har kunskap tror jag man kan sammanfatta hennes beskrivning. Skönt!

En dryg veckan till Dizas valpning och nu börjar Diza om möjligt bli ännu tröttare. Lite dålig med maten så hon får i diverse gott vilket hon snabbt plcokar ut och lämnar sovlet ;-)

Polly har inga problem med aptiten men har ju å andra sidan längre kvar.. Spännande tid!

 

Ha det bäst,

Annica

 

Antal kommentarer: 1

2015-04-20 09:35:20 - Lisa

Grattis till fina resultat på dina fina hundar. Lycka till med kommande valpkullar(star)
Lisa med två goldenflickor
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden