Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Vilka underverk!

2015-04-26

En synnerligen intensiv helg börjar lida mot sitt slut!

Valde att Elda fick stanna hemma idag från Västerås utställningen för att undvika att hon skulle komma hem med några smittor nu när vi har småttingar hemma. Malin skulle åkt med henne då jag jobbat. Lite trött är jag allt, jobbade kväll igår efter valpvak natten innan, ställde klockan på varje timme för att kolla valparna och så upp 04.30 för att jobba dag idag.. Tur att familjen tar hand om valpar och de stora hundarna här hemma, Malin och Rikard har hjälpt Thomas mycket med småttingarna.

Men vi behöver inte själva vara ute och tävla, våra fantastiska valpköpare gör bra ifrån sig. Igår var Jessie och Madde till Norge och hem kom de med två norska viltstpårschampions att lägga till deras andra meriter, bra jobbat! Unge Ison har varit på MH idag och gjorde ett trevligt sådant med mycket nyfikenhet och inga rädslor, härligt Lena!

Mozart efter Norgebesök

Ison från Malte-Fixagänget

Valparna då? Fortfarande små men de äter bra och mjölken börjar rinna till hos Diza. En tikvalp är ganska mycket mindre än de andra så hon får "egentid" med mamma Diza då och då för att de större inte ska puffa bort henne hela tiden. Håll tummarna för att det går bra! Hon är pigg men pyttig...

Det blev ett rejält gäng, fyra hanar och sju tikar!!!!

Inte konstigt att Diza inte var hungrig sista veckan (hon har inte ätit bra innan men sista veckan åt hon knappt något..) då hela detta gäng befann sig på insidan!!

Ni som hänger med på kennelns FB-sida har nog upptäckt att det dyker upp ett och annat kort och lite filmer på valparna, hoppas ni uppskattar dem!!

Vi kommer snart börja höra av oss till er som går i väntans tider! Låt oss gärna veta att ni fortfarande är intresserade ;)

Ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 1

2015-04-26 23:57:19 - Lisa

Grattis till ett STORT härligt Ryegate's gäng.(star)(star)
Lisa
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden