Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Allt går bra <3

2015-04-28

Man blir alldeles varm om hjärtat då man tittar ner i valplådan, vilket fint gäng som ligger där!

Diza har fått igång mjölkproduktionen ordentligt och de växer fint. En tik är fortfarande mindre än de andra men hon är pigg! Det är lugnt och tyst i valplådan precis som det ska vara, det som hörs är valparnas smackanden och Dizas snarkningar (jag förstår henne, elva småkottar ta hand om!)

Alla har ökat i vikt och börjar bli lite gosigt trinda. Diza har börjat äta bättre, hon börjar bli hungrig nu och det kanske inte är så konstigt! Hon får fortfarande lite special såsom ersättning som egentligen är till för att stödmata valpar men som även är mjölkstimulerande och så får hon RC Recovery irörd i maten vilken är "extra allt". Hon pysslar fint med valparna och uppträder som hon aldrig gjort annat, imponerad av hur hon axlat rollen.

De andra hundarna är väldigt intresserade av vad som pågår i valplådan men får snällt hålla sig på utsidan. Pollys låda står och väntar på innehåll men jag tror hon väntar tills i helgen... Hon verkar inte har något emot vänta och tillbringar mesta tiden på bästa platsen i soffan :-)

 

Bilder kommer!

 

Ha det bäst,

Annica

 

Antal kommentarer: 1

2015-05-03 16:29:30 - Monika Jakobsson, monika.jakobsson@telia.com

Vad mysigt det ser ut bland valparna.
Jag längtar att få träffa dom små.
Ha det bra. Monika
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden