Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Lite lugnare..

2015-05-05

Efter denna natt så känner jag mig riktigt pigg, har fått sova hyfsat och bara varit uppe och kollat till valparna. Härligt att inte känna oro utan bara titta ner på valpar som sover och äter <3! Både Polly och Diza sköter sina mammasysslor föredömligt så jag servar mest mammorna och ser till att ingen valp ligger tokigt och att alla verkar mätta och nöjda.

Jag är jätteglad att både Malin och svärsonen Rikard har kunnat komma hit och passa valpar så jag kunnat gå med de stora hundarna i skogen, sannerligen en lyx som småbarnsmor!

Diza med småttingar.

Vi är nog klara med vad Dizas valpar ska få heta i stamtavlan, killarna ska få heta på "Moon" efter pappa Woody som heter Sniffens Silver Moonstone i stamtavlan och heter grabbarna på måne så får tikarna heta på "Earth" ;-) 

Lite samma sak blir det i Pollykullen, pappa Larry heter Rhinefield's As Happy As Larry så då kommer hanarna heta på namn med "As" i och den enda tiken (som vi kommer behålla är det tänkt) kommer heta på "Walk" efter mamma Polly och halvsyster Elda. 

Den större av de bruna hanarna

Den mindre bruna hanen och den svarta som har en vit fläck på nosen, ser ut som han druckit för mycket mjölk ;-)

Jag vet att ni är några som fortfarande väntar på svar om "ni blir med valp" eller inte i denna kull. Försöker inte håller er på sträckbänken alltför länge men vi måste klura här hemma om vi ska spara en hane hemma också och jag vill ge dem någon dag till så jag ser att alla fortsätter utvecklas som de ska. Blev ju lite tråkigt i Dizas kull då en tikvalp dog efter en vecka och alla var borttingade...

ha det gott,

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden