Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Nu går det undan!

2015-05-07

Just nu händer det mycket i Dizas valplåda, de börjar så smått öppna ögonen och de är mer uppe på benen. Imorgon fyller de två veckor och det ska firas med avmaskning och kloklippning ;-) Nu börjar de bli mer valpar än råttor, tänk vad snabbt det går!

Pollys valpar mår bra, de gör ännu inte så mycket väsen av sig...Hon har bra med mat och så stora juver att vi måste se till att den minsta hanen också får bra grepp, det går bättre och bättre nu när han blir större. Det verkar vara ett matfriskt gäng, längtar tills de blir mer valpar de med ;-)

Själv känner jag mig precis som viken småbarnsmamma som helst, Malin påpekade igår att jag hade valpbajs på mjukisbrallorna (så snygg är jag när jag springer runt här hemma..) och dagens happening är då man får åka ned på Ica *SSSS*. Men vi hjälps åt hela familjen och idag har Rikard varit här då jag hade APM på jobbet och planerade sommarlistan. Ha två kullar så här tätt hade aldrig funkat, nu är vi ett bra team som hjälps åt :-)

Några som däremot nog tycker det är trist är Elda och Delhi, de har ju kommit i skymundan. Glad att jag la ner tanken på att starta Elda på prov nu i vår, det får vi ta till hösten. Igår var jag ute och tränade dem en sväng då Thomas kommit hem, gissa om det var två lyckliga hundar!

Grattis till Per och Zorro som idag tog 2:a i elitklass jaktprov, bra säsongsdebut!

 

Ha det bäst,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden