Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Dagarna rullar på :-)

2015-05-13

Uppdateringarna blir inte alltid med jämna mellanrum, jobbar jag nätter så går dagarna åt att hålla saker igång här hemma och då blir bloggandet inte prioriterat ;-)

Allt går fint, Dizavalparna är nu verkligen valpar. Diza är mer och mer hos oss men är fortfarande en duktig mamma och Delhi är inte välkommen in i valprummet... Hon är ju fortfarande väldigt smal, dels åt hon inte de sista veckorna av dräktigheten och sedan tog det tid för henne komma igång.Nu äter hon desto mer, hon är uppe i nästan 20 dl mat per dag men det verkar som ransonen räcker för att ge massor med bra mat till valparna men inte för henne att lägga på hullet. Valparn är desto rundare och äter med god aptit trots att man kan tro de mer suger åt sig mat genom kroppens porer.. De är inte rena efter en måltid!! Snart börjar det bli dags för dem flytta till större lekyta, snart börjar de upptäcka varann mer och mer och kommer bara bli mer aktiva för varje dag. Ska bli så roligt se dem utvecklas och se vilka personligehter det blir. Första tre veckorna är mest att vi passar upp tiken och ser till att allt flyter på fint samt en del städning förstås.. Ju äldre valparna blir ju mer jobb men också mer spänning för oss! Lika fantatiskt varje gång få följa en kulls utveckling!

På lördag är det första Öppet Hus för Dizakullen, jag har skickat ut datum till båda kullarna och ni hittar även dessa och tid under Aktiviteter. 

Pollyvalparna ägnar sig fortfarande bara åt mat och sömn, precis som småvalpar ska!! Polly är en jättefin mamma som inte gärna lämnar de små annat än för kortare stunder, hon ligger lugnt och stilla och verekar njuta av de små. Dock får man ha lite koll då hon ska lägga sig hos dem då hon har varit ute, hon är ganska klumpig... 

Hoppas snart jag fixar lite nya bilder!

 

ha det bäst,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden