Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Full rulle!

2015-05-17

Våren låter onekligen vänta på sig, kallt och blött :-/

Malin och jag skulle egentligen till Clubshow idag, FRKs stora utställning. Men en tung jobbnatt med massor att göra och så sätta sig i bilen (Malin skulle vissreligen köra..) och kuska till ulriksdal i vätan... Näeh.. Elda och Dlehi var redan badade och tillfixade förstås så lite surt var det men ändå. Jag var sååå trött!

Igår hade vi Öppet Hus för Woody-Dizakullen, full fart och upp emot tjugo personer här tror jag. Tur det var uppehåll om än kallt så vi kunde vara lite utomhus med.. Valparna är ju inte så mycket se ännu, inte på det planet att de är så aktiva iallafall. Men det blir ju mer "verkligt" då man har sett dem live och dessutom är det så himla kul för valplöapre (och oss) att lära känna de andra i kullen redan innan leverans, då blir det kära återseenden på valpträffarna sen ;-) Dizas matte Yvonne, Helena och Lasse samt Cath kom förbi en sväng sedan, kärt återseende! 

Pollys valpar för smakportion mat idag för första gången, tekniken behöver onekligen finslipas.. Dizas äter numera två gånger och dagen och även om en hel del fastnar i låda och på valparna så blir de bättre och bättre på att äta. Diza är nog ganska nöjd med det, då kan hon umgås mer med oss istället.

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden