Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Fyra veckor!

2015-05-22

Idag fyller Dizas valpar fyra veckor, helt otroligt vad snabbt tiden går! Fast jag ahr förstått att ni som väntar på valp inte tycker tiden rusar som jag ;-)

Nu har de fått flytta till stora valprummet, massor av yta busa runt på! Skönt också med spån som underlag, nu luktar de inte kisstidning eller mat.... Diza är med dem mycket men får också tid för sig själv, det uppskattar hon. De äter bra och mer och mer mat hamnar i deras magar. Jag visslar i pipan varje gång de ska äta, de är redan uppmärksamma på ljudet. Klippt klor idag och de är riktigt duktiga. Just nu blir det mest gosstunder ihop men jag längtar tills de kan vara ute och fortsätta se dem utvecklas!

Man blir trött efter bus!

Pollyvalparna har fått den större valplådan och det har börjat hända mycket med dem också. Äter bra och målinriktat och har börjat busa med varann. De är uppe och går och kryper inte längre, riktiga valpar med andra ord! Plockade en fästing som satt på en av valparna idag, fy! Måste suttit på Polly först, jag vågar inte ha fästingmedel på eller till dräktiga eller digivande tikar. De har också fått tillsnyggade klor, skötte sig bra ;-)

Ha det bäst!

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden