Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Var är våren?

2015-06-01

Jag hoppas att ni som ska ha valp har hittat till vår FB-sida, där lägger jag ut väldigt mycket bilder på valparna och skriver lite också. Blir lite svårt hinna med både den och bloggen så bloggen får vara på sparlåga ;-)

Valparna utvecklas fint och nu har de stora kunnat vara ute en del då vädret varit drägligt, så skönt och kul för dem! Pollys valpar fyller fyra veckor idag och har blivit avmaskade idag för andra gången. Vi har haft Öppet Hus här i helgen, synd att vi inte hade vädret med oss men trevligt ändå! Känns gott i uppfödarhjärtat att alla valpar får så trevliga ägare!

Har även haft besök av trevliga tyska uppfödare, det är onekligen en trevlig effekt av att vara uppfödare och det är det att man träffar så många trevliga människor!

Elda har varit på äventyr på egen hand utan mig. En kompis hund sov över här från frdagen och följde med han också då Thomas skjutsade upp dem till Värtahamnen för avfärd till Tallinn med ytterliggare vänner :-) De var med på utställning på söndag och Elda kom hem med ett nytt championat , EE CH <3. Tyvärr bara res-cacib så jakten på Cacib fortsätter ;-) Blir nog att vänta ett tag då hon börjat fälla. Här kommer helgens kritik: Quality bitch in excellent condition. Not in the best of coat. Tail set correct, legs parallell on move. Correct bone. Moves with drive. D Murray Orlagh. Tack snälla Karin och Nicole att hon fick följa med!!

Ha det bäst

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden