Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Nytt spännande, nu är vi på G!

2015-12-13

Oj oj, nu var det så där vansinnigt länge sedan jag skrev och ju längre mellan gångerna.. ju svårare är det att börja igen :-)

Helgen har varit fullspäckad men på ett bra vis. Idag var det Stockholmsutställningen och vi får väl summera dagen som att det var kul träffa alla bekanta..;-) Inga resultat att skryta med, Delhi debuterade snart ett år gammal och helt pälslös med att få Excellent i en stor juniorklass, jag är nöjd med det då pälsen knappt skulle räckt till en tangabikini *ler*. Ännu mer nöjd är jag med att hon skötte sig riktigt bra i miljön, inte illa för en hund som nästan bara sett skog...

 

 

 

Elda

Elda ställdes i en kanonstark championklass men hon blev inte ens placerad, det har inte hänt förr (jo på hennes allra första utställning då hon var typ tio månader fick hon "bara" Excellent). Men domaren dömer och det har jag respekt för, jag har ju betalat för att få dennes bedömning och idag tyckte domaren att Elda var för tunn och med dålig päls. Pälsen kan jag inte hålla med om, hon har en underbar päls av både kvalité och mängd men hon är just nu tunnare än vanligt då jag vill förhindra att hon blir skendräktig efter löpet som slutade för ett par veckor sedan. Och hmm, jag har ju blivit bortskämd med hennes otroliga framgångar så då är förväntningarna högt ställda..;-)

Delhi

Igår gjorde vi något riktigt spännande, vi var iväg till Catharina Linde och inseminerade Polly <3. Catharina bor utanför Uppsala så det var en lagom lång resa., barnen var hos kompisar så Thomas och jag fick en barnfri kväll, passade på äta gott också. Själva inseminationen gick jättebra, Ace spermier var av prima kvalitet och Polly helt rätt i löpet. Skulle egentligen tillbaka dit imorgon men efetrsom det såg så bra ut behöver vi inte det. Innebär att vi har en dos Ace kvar till en annan tik i framtiden :-) 

Polly, bilden är inte tagen i år för här finns ingen snö.. Men den är fin ändå :-)

Polly skötte sig fint och det hela gick mycket smidigt. Thomas fick nog lite ont i armarna bara för han skulle sitta och hålla henne med bakbenen upp i tio minuter *flin*

Nu börjar den spännande nedräkningen!! Hålla alla tummar :-)

Ha det gott,

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden