Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Snart jullov

2015-12-18

Ja iallafall för barnen, de går på måndag och har avslutning i kyrkan på tisdag. Tror de längtar efter lite lov nu i mörkret. Fast det har inte varit någon svårighet få upp dem på morgnarna här i december, vi har alla gillat julkalendern som är en Historeätarna i barnversion (kanske de måste vara så gamla som våra för att verkligen uppskatta den).

 

I onsdags fyllde Delhi och hennes syskon ett år och vi firade det genom att åka till veterinären och ge henne vaccianationer. Hon firade sedan själv genom att leta upp det lerigaste diket och verkligen gyttjebada :-)

Idag fyller de numera väldigt grånande "valparna" i Back-kullen 11 år, alla finns inte med oss men flera gör. Grattis grånosar!

Har haft ett par fridagar och börjar inte jobba igen förrän natten mot julafton. Vi har hunnit med sköna skogspromenader och lite bra hundträning. Polly har inte varit med på träningarna då jag inte vill att hon ska sitta och bli kall. Nu har även Malte och Jäger kunnat få vara här vilket underlättar för Malin då hon pluggar och jobbar extra. Och det är skönt nu när löpen är över och allt är tillbaka till vanligt igen.. Fast det kanske snart är dags för Delhi att löpa, hon hängde aldrig på de andra..

Ha den underbar helg alla därute!!

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden