Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Dagarna går!

2015-12-20

Ur led är tiden eller vad säger man? Tror det var runt tolv grader idag på dagen, visserligen bra hundträningsväder men särskilt jullikt är det ju inte.. Passa får nu följa med på promenaderna men inte springa lös hela tiden, dock uppskattar hon onekligen att få hänga med de stora.

Lediga dagar gör att jag hinner med och prioriterar lite hundträning med i julstöket, något gott ska väl blidvädret ge..;-) Polly får inte hänga på men igår fick hon visa sin son Rost när han och hans familj kom förbi en snabbis hur man bäst börjar då man  apporterar vilt, hoppas er "julklapp" kommer till nytta :-) Ska bli spännande höra hur det går med viltträningen! Blev lite inspirerad så jag tog fram vilt till mina hundar med som nu ligger på upptining.

 

Jag är nöjd med träningarna då jag varit konsekvent, har tänkt igenom ordentligt innan vad som ska tränas och sedan kört så, itne alltid det blir så... Elda har tränats i långa dirigeringar, hon börjar bli riktigt bra på höger och vänster men behöver förfinas lite i "ut" efter att jag styrt henne åt ena eller andra hållet. Med småtjejerna är det mycket fotgående med bra attityd, för Passa har jag kört ett par kortare skogspass med fotgående och Delhi går också framåt i träningen. Vi har tränat stoppsignal och linjer och jag tycker de jobbar fint, försöker lägga in störningar med. Lite bus idag med chuck-it och tenneibollar o det höga döda gräset uppskattades! 

Jag är som vanligt lite hönsig och undviker att Polly ska bli blöt och kall, hon fick apportera lite hemma på tomten istället. Och vara provsmakare på julskinkan *ler*

Lilla Izzi. Bilderna är snodda från kennelns FB-sida :-P

Igår var två Ryegatare ute och tävlade i Nose Work, stort grattis till Irene med Koffi och Ann-Sofie med Izzi som båda fick maxpoäng och hamnade på fjärde respektive sjätte plats bland 40-talet startande, bra jobbat!!

Koffi

Livet är också orättvist och jobbigt ibland, igår natt dog en av mina kollegor alldeles, alldeles för ung i cancer, mamma till en ettåring och en treåring.. För någon vecka sedan dog en norsk flatuppfödare, också han alldeles för ung...Tänker på dem och deras familjer. Fuck cancer!! Och var rädd om varann <3

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden