Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Tomt..

2016-01-09

Önskar att det bara var roliga saker att skriva om i bloggen men så är det ju inte alltid..

Var på ultraljud igår med Polly och hur mycket vi än tittade så fanns det inga små krumelurer på skärmen :( Så himla tråkigt, kändes som någon drog undan mattan faktiskt. DEt är alltid trist när en tik går tom men denna gång känns det allt lite extra då det ju är extra besvärligt med allt som ska klaffa, administarion kräver en del och det är kostsamt med en insemination. Suck, nu gäller det bryta ihop och komma igen. Polly däremot är inte nämnvärt ledsen men det är hon å andra sidan inte så ofta.. Skulle vara blicken man får då hon inte får följa med ut på träning då :-)

Som det känns nu så får vi ladda om och para både henne och Elda nästa gång de löper vilket borde vara under sommaren. Jag kommer inte inseminera Polly igen då hon börjar bli för gammal utan para "på riktigt" och jag har någar förslag både till henne och Elda som jag ska kolla upp ännu mer.

I helgen skulle vi haft valpträff idag och WT-träning imorgon, bägge fick ställas in på grund av kyla och snö, det har kommit en hel del vitt de senaste dagarna här. Alltid vanskligt lägga utomhusaktiviteter så här års, när de planerades var det barmark och plusgrader..

 

Ha det gott allesammans!

Annica

Antal kommentarer: 1

2016-01-10 10:32:08 - Linda

Tråkigt att höra:(,jag som nästan blev sugen på en bruning & nämnde även det för sambon. Jag hade ju Kasper (kullbror med Pripps & Soya) som jag köpte från er för många år sedan. Nu har jag en svart hane från Fieldbay som blir 8 år i April. Mvh Linda
Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden