Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Vårvinterdag att minnas

2016-02-28

Jag har jobbat helg men hade den stora turen att byta bort kvällens pass :-)

Vi var några som träffades för kennelträning istället och det blev en väldigt bra dag på alla vis. Härliga människor, duktiga hundar och en sådan där perfekt vårvinterdag.

 

Vi körde en hel del i par och växlade markeringar och dirigeringar och spände bågen lite med skott. Hundarna jobbade på fint och även om de till en början blev lite ställda över andras visselsignaler och andra störningar så löste de uppgifterna bra och de växte under dagen. Tror vi hade kunnat hålla på hur länge som helst *ler*. Passa-brorsan Focus var med och han fick mycket nyttig "se och lära"-träning. Jag valde att bara ha med Elda för att kunna koncentrera mig på en hund. Klokt då jag annars lätt tappar fokus. 

Tack alla, ingen nämnd och ingen glömd!

Fick även tillfälle titta på Jessies Vexl, både i arbete och rent allmänt. Han utvecklar sig jättefint på alla vis! När vi åker och tränar så leker Jessies dotter Emilia med Engla, perfekt för alla parter ;-)

Denna vecka har vi brorsans Dribbla här, hon och syrran Delhi leker mycket och är lite i en gud-vad-vi-har-roligt-bubbla. Ska bli ordning på torpet nästa vecka igen!

Finns intresse så kör vi träning igen nästa söndag, 6:e mars alltså. Alla välkomna men de yngsta om de dyker upp får mest träna nyttig passivitet. Samma tid! Och under förutsättning att jag inte måste jobba lördagsnatten..:-P

Tankar finns även på en långfredagsträning med WT-upplägg inför FRK Bergslagens WT på annandagen. Fast man får ju förstås vara med även om man ändå inte tänkt att starta där! Efteråt samlas vi för lite korvgrillning eller nåt annat :-) Låter det skoj så hör av dig/er!!

Ha det bäst,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden