Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Lite bakslag

2016-03-06

Ja det kan man väl gott konstatera att vädret har bjudit på, dessa väntade bakslag men ändå så trista.. Blask och slask i veckan, inte optimalt då vi har haft sju hundar här hemma dagtid då Malins hundar varir här och bara fem resten av tiden då ju Dribbla varit här. Vilken skillnad det blev med städandet på en gång då minusgraderna försvann!

Jag har inte tränat hundarna speciellt mycket i veckan utan det har blivit mest promenader. Jobbat knepigt och hoppigt vilket gjort att rutinerna blivit sisådär då det inte funnits tid till återhämtning. Hundarna är nöjda ändå, då har de ju fått ligga och mysa med mig i soffan desto mer..;-)

Igår hade jag premiär som ringsekreterarelev på Terrierklubbens utställning i Sollentuna. Jag blev synnerligen väl omhändertagen av de andra ringsekreterna och även av domaren vilket gjorde att dagen blev väldigt rolig och givande. Jag lärde mig mycket och dagen bara flög iväg. Desto tröttare var jag på kvällen, sov gott i soffan till någon film vi skulle se *ler*.

Idag har vi bara tagit det lugnt, skogslufsat med hundarna och varit på byggvaruhus inför den kommande renoveringen. När den nu blir av....

Nästa helg ska spenderas i Strängnäs, från fredag till söndag. Går elev på fredagen, förhoppnignsvis aspriant på lördagen och sedan går flattarna på söndagen.. Ska bli kul!

Kollar nya datum för träningar, snart är väl ändå våren här!! Hör av er om ni är intresserade av tränings-WT på långfredagen med tillhörande korvgrillning!

 

ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden