Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Två köttbullar?

2016-06-27

Ja det där med att uppdatera ofta varade ju inte så länge ;-P. Vi har haft en härlig midsommar och jag var ledig till söndag morgon, härligt. Vi var på Ljusterö där min bror med familj har ett alldeles ljuvligt ställe och det blev precis så bra som man kan tänka sig, vi var upp till 25 personer och tio hundar så det var full fart :-).Jag kan lova att alla hundarna badade, de var nog mer i vattnet än uppe på land.. Polly och Elda var inte helt nöjda med badförbud men jag vill inte riskera att de åker på någon infektion.

Jag kommer jobba intensivt nu fram till semestern, vi har ju inga vikarier hos oss och hälften av styrkan har semester men bemanningen skall vara densamma.. För mig är det positiva att jag kan spara fridagar och ta ut när valparna kommer men det blir ett tungt schema fram till dess.

Elda börjar bli ordentligt rund men hon är väldigt pigg och hungrig. Även mamma Polly börjar tappa midjan och under buken känns det spänt precis som vi hoppats. Och ja, hon är lika pigg och hungrig hon :-) Oj vad spänannde det ska bli!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden