Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

En veckas kalas :-)

2016-07-24

Ja så mycket kalas kanske det inte blev igår när valparna fyllde år men de fick klorna klippta för första gången :-) Alla har ökat mycket fint i vikt och äter och sover som de ska, skönt! Elda mår väldigt bra hon också, hon är väldigt pigg och går som vanligt runt med en sko i munnen men hon är mest av allt en väldigt duktig mamma, lugn och pysslig. Der har varit väldigt värmt för henne på nätterna och jag kan inte annat än att hålla med :-/ Den första tidens nattvak och det i ett rum som inte får bli dragigt eller för kallt är en prövning. Men snart så!

Valparna har nu fått lite rutiner och det är skönt, Elda är inte hos dem hela tiden utan när alla ätit kan hon hänga med oss ett tag. De andra hundarna är fortfarande inte välkomna in i sovrummet, där kan man verkligen prata om ifall blickar kunde döda... Det blir bra att kunna få lämna dem nu en stund, idag åkte Thomas och de små för lite camping och Liseberg och de kommer hem på fredag (Alvin vill inte missa Pollys valpning..), inte jätteroligt för dem sitta och häcka vid en valplåda hela tiden men vi har haft stor nytta av poolen de senaste dagarna. Richard kommer hit som tur är så jag inte är alldeles ensam, det är ju så tråkigt!

Igår var jag i Köping och gjorde min sista asprianttjänstgöring som ringsekreterare, jag blev godkänd så det känns skönt. En trevlig dag var det men jag var ganska mör då jag kom hem, stekhett på en fotbollsplan hela dagen..

Sådet var skönt att dagens utställning blev desto kortare, idag ställdes flattarna. Inga resultat att skriva hem om, Passa har börjat tokfälla så hon ska tillsammans med Delhi, som också bestämt sig för bikini, inte vänstervarva på ett tag. Först ut var Rost i juniorklassen. Rost var intresserad av precis allt utom att visa upp sig och fick ett VG, tack för att ni kom Andreas och Hanna med familj. Och lite miljöträning blev det allt :-/ Passa fick Exc och kom trea i sin klass, jag är nöjd med henne och tycker hon såg fin ut men domaren höll väl inte med till 100. Fina Vera kom tvåa i jaktklassen med CK, det är verkligen en fin tik på alla sätt tycker jag och precis som sin syster Polly är de förutom väldigt trevliga duktiga och härliga flattar på alla vis. Jag är verkligen nöjd med kullen vi hade efter norska Zomby och Vilja där det blivit flera bra hundar. Och nu ligger barnbarnen här i valplådan :-) 

Även Polly har det varmt och jobbigt, hon är mest inomhus där det är som svalast.

Delhi har börjat löpa så något FM blir det inte för henne, suck. Tikar! När hon nu inte löpt ännu och hon är tjugo månader så kunde hon väl väntat ett tag till..

Bilder som vanligt på FB-sidan, oftast tar jag med mobilen och de blir sällan av så bra kvalité att de blir fina här.. Finns ett och annat på valparna *ler*

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden