Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Snart FM

2016-08-10

Oj, nu börjar det bli dags packa och planera inför FM :-) Jag är verkligen inte bra förberedd och ni som känner mig vet ju att jag kanske inte gillar den känslan...Men fokus har varit i valplådan och Passas träning har av naturliga skäl hamnat i bakvattnet vilket inte är den optimla uppladdningen. Jag är helt övertygad om att det kommer bli väldigt bra i framtiden, hon har så många fina egenskaper. Men just nu är det lite väl mycket myror i brallan och det gör ju egentligen ingenting, hon är ung och levnadsglad. Vi får ta FM som en träning.

Trist också att Delhi inte kan starta som planerat då hon löper just nu...

Idag var Christina med Speedy och Elsa med Totte här och det blev en bra träning med lite skönhetsfläckar. Lite valpmys blev det med, nu börjar det droppa in besök till Eldas valpar som ju är dryga tre veckor. De börjar så smått få tänder, än så länge är det inget som gör ont men om ett tag så blir det huggtänder *hehe*. De får ett mål riktig mat på morgonen och ett på kvällen precis innan sovdags, skönt tycker jag som inte behöver ha samma koll vad som hädner inne hos Elda. Jag sover med Pollys kull inne i gästrummet på undervåningen och Eldas är i vårt sovrum. Thomas uppskattar få sova så han huserar just nu i gästrummet på övervåningen :-)

Tydligen tycker vi inte vi har tillräckligt att göra för nu börjar vi en helrenovering av undervåningen, vi ska lägga in värmeslingor och klinkers och renovera köket och... Kommer vara rörigt när ni kommer hit men det blir nog bra när det är klart!

 

ha det gott,

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden