Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Flat Mästerskapet

2016-08-15

Kom hem igår från FM, hade tänkt bli kvar en dag extra men längtade hem till alla valpar, familjen och de vuxna hundarna...

Åkte upp redan i fredags, det är en dryg resa då det i år var norr om Höga Kustenbron. Väldigt fint men jag hade bokat en stuga ännu längre norröver, tanken var ju att familjen skulle följt med och då skulle vi stannat lite längre men Thomas och barnen var ju hemma med valparna. Jag och Per med Zorro delade stuga och Helena och Perra med Lystra och Vilja bodde en stuga ifrån. Nästa år är FM i Östra, då hoppas vi på grym uppslutning från kenneln! Roligt också att Annica med Tintin (som är en bror till Delhi) kom från Gotland och dessutom gjorde fint ifrån sig :-) Härligt också att Nina och Ajax kom och minglade och hälsade på syrran Passa. Helena startade Lystra i ökl och Per Zorro i ekl på lördagen, det gick väl inte riktigt som planerat då båda de ekipagen har gjort väl ifrån sig på tidigare FM men allt kan hända... Passa och jag startade på söndagen i ukl. Tyvärr nollade vi första rutan, då gick luften lite ur mig.. Det var rent otur, jag kunde ha vinklat upp henne lite bättre men hon missade både kastet och hörde inte nedslaget. Hon tog mina signaler så fint, bättre än domarens elithund som hon sa själv ;-P. Tyvärr så fick vi inte in dummiesen men jag är ändå väldigt nöjd med Passas jobb. Tvåan gick fint och de två nästa stationerna med, hon spikade markeringarna. Lite studs vid mina fötter vid avlämningarna ska vi jobba med. Vattenrutan gick sådär, hon reste sig men satte sig igen vid kastet och avlämningen var inte bra då hon droppade i vattenkanten. Det hade jag i och för sig räknat med då vi inte tränat avlämningar vid vatten så det är inte så konstigt :-) Trots en poängsumma som kanske inte blev så hög så är jag glad ändå, hon har en härlig attityd och glädje i sitt jobb och lite ungdomlig ysterhet är helt okej. Kul hade vi och mer kul komemr vi ha :-)

Valparna har haft det gott här hemma, de stora valparna har varit ute och det var spännande! De har även flyttat ut till vaprummet och sover där, nu har de mycket mer utrymme och det passar bra nu när de börjat leka mer. De får nu mat tre gånger om dagen och äter med synnerligen god aptit. Självklart diar de Elda också men maten är uppskattad. Det går åt rejäla mängder mat här hemma nu, Elda och Polly äter 15 dl per dag och valparna lika mycket :-) Delhi och Passa får bara 9 dl per dag stackarna *flin*.

Pollys valpar blir två veckor idag och har avmaskats för första gången samt fått klorna klippta igen. De är mer uppe på benen och ögonen börjar så smått öppnas. Rolig tid framför oss!!

Om ni saknar bilder på valparna så gå med i FB-gruppen :-)

Ha det gott,

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden