Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Oj vad de växer!

2016-08-23

Tiden rusar fram tycker jag men jag har förstått att de som väntar på valp tycker tiden går sååå långsamt :-P.

Jobbade för första gången på en månad i natt och det är kosntigt vad snabbt man kommer in i rulorna igen, en månad går fort, särskilt om man har ledigt..

I helgen var det SSRKs Ungdoms-SM och eftersom Malin är huvudstyrelsens ungdomsansvariga så har hon och de övriga ungdomarna dragit ett tungt lass, så mycket att tänka på och som ska fixas. Jag var med som funkis under lördagen, alltid lika kul. Trevligt som vanligt på Lilla Träskaten och många duktiga ungdomar, det bådar gott för framtiden! Nu har Malin och hennes Rikard åkt iväg på en veckas välbehövlig semester då de jobbat hela sommaren så Malte och Jäger är här.

 

 

Malte fick följa med mig på andjaktspremiären i söndags, mina duktiga apportörer ligger ju i valplådaorna.. Tror inte Malte misstyckte alls, han skötte sig fint. Passa och Delhi var med för att se och lära och det gick så fint. Jag skickade dem på ett par änder på nära håll och som jag visste inte var skammade. Grymt se hur snabbt de förstår vad det handlar om! De var lugna och fina i passivitet och jag tycker kvällen blev precis vad jag hoppades för för dem, en lugn och fin introduktion för kommande arbetsuppgifter :-)

 

Mycket besök blir det förstås så här i valptider och i helgen så har vi haft lite mer långväga gäster från Sveriges framsida och vårt grannland i väst. Fick några helt underbara bilder av valparna som Ann-Kristin tog, det är verkligen speciellt när någon som kan fotar!

Båda kullarna utvecklas precis som de ska, Eldas kan vara ute en del då det är fint väder vilket är jätteskönt för dem. Pollys fyllde tre veckor i måndags så nu börjar de upptäcka världen runt omkring, härligt!

Inser att jag har för lite tid hinna träna Passa och Delhi så någon provstart för deras del blir det inte i höst, vi kommer igen i vår. Dygnet har för få timmar!!

Stort grattis till Jessie och hennes bruna killar osm ahft en bra vecka, Vexl spårade till sig ett första pris på viltspår och Verk debuterade i ekl på jaktprov med 2:a pris, snyggt!

 

Ha det gott,

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden