Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Ännu en helg..

2016-08-28

Jösses, igår fyllde Eldas valpar 6 veckor,d et betyder att de börjar flytta om två! Det har gått alldels galet snabbt tycker jag samtidigt som jag kan konstatera att de blir större och kräver mer.. Vädret har varit perfekt för utevistelser och vi försöker få med dem på saker för att upptäcka världen. Ibland en och en och ibland tillsammans (dom röjer kan jag lova!)

Pollys valpar blir fyra veckor imorgon och här har också mycket hänt. De är vakna mer och leker mer. När vädret har tillåtit så har de avritute kortare stunder men det är fortfarande nytt för dem. De äter bra och jag har utökat deras måltider till tre om dagen och Eldas till fyra. Tycker knappt jag gör annat än ger mat och tar hand om utgifterna efter maten :-P Elda har börjat kräkas upp mat till sina valpar vilket ju är ett naturligt beteende som vildhundar och vargar gör men det sliter på henne.. Hon är väldigt tunn nu och tunanre lär hon bli när hon bara kräks upp mat till valparna..

Idag ahde vi BPH för fem av kennelns hudnar, väldigt itnressant och spännande! Tack för att ni kom, härligt vara uppfödare med engarerade valpköpare!

ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden