Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Nya tider!

2016-09-30

Oj, igår åkte sista Polly-valpen och kvar här hemma är bara lilla Briska som ju ska få stanna.

Veckorna har flugit förbi och det har varit alldeles för mycket att stå i för att mkta med blogga också, var sak har sin tid.

Mina vuxna hundar har inte fått tilnärmelsevis den träning eller motion som det har varit tänkt och jag är tveksam till att åka och starta på WT imorogn men eftersom det är nära och en himla massa trevliga valpköpare också kommer så åker vi dit och tar det som en träning.

Eldas karens efter valpkull har precis löpt ut (man får inte starta tik 75 dagar efter parning) så det ska bli kul se var vi står, har inga tankar på prestation. Passa ska också starta men henens träning har blivit lika lidande den så vi ska ha skoj :-) Kul se er allihop imorgon!

Rapporter från alla valpar säger att de klarat flytt och acklimatisering till sina nya hem med den äran, skönt! Ni vet att ni alltid kan höra av er med alla sorters frågor och funderingar, eller hur?

Har lagt ut några träningar under Aktiviteter och har en hel del pappersexercis kvar innan Eldas och Pollyskullar är klara, det får ta lite tid för jag har en hel del ta igen här hemma och jag tror familjen uppskattar att jag blir lite mer närvarande :-)

Ha det gott,

 

Annica

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden