Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

En fin helg

2016-10-02

En intensiv helg är till ända. Idag har jag och tjejerna varit på vattenkurs hos Bitte Lind, en mycket trevlig dag i härligt höstväder. Vi var bara fyra deltagare vilket var lyxigt, jag uppskattar intruktörer som inte tar så många på en gång.

Så bra ha möjlighet åka i väg iibland och kursa, få ett färdigt upplägg och idag hade vi tillgång till båt vilket jag inte har så ofta. Nu har jag trötta hundar!

Igår var vi ett helt gäng från kenneln på WT i Lilla Träskten, så härligt få träffa er alla och bra kämpat! Kluriga rutor och ganska knepig terräng och för de unga hundarna är det nyttigt med skyttar, kastare och domare, bara en sån sak! 

Jag har börjat ta WT:en helt och hållet (kanske med undantag av FM då..) som en träning, det är en inofficiell tävling och ett utmärkt tillfälle få träna "skarpt". Vi fick med oss flera nollor hem men jag är så nöjd med att jag verkligen fullföljde min plan att belöna hundarna för rätt beteende och inte få in dummyn till varje pris. Jag bröt och belönade och valde att strunta i sista rutan med Elda då hon skötte rutan innan så himla bra. Både jag och hundarna fick med oss bra minnesbilder hem :-)

Nu mot en ny vecka!

 

ha det gott,

Annica

 

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden