Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Länge sedan..

2016-10-20

Hmm, tänker ofta att jag borde blogga men på kvällarna då jag har tid så är jag så trött eller så vill jag bara hänga med familjen :-)

Idag har jag och Ann-Sofie vaarit iväg och ögonlyst och patellaundersökt Elda, Izzi och Passa, samtliga med fina resultat. Så skönt! Vi hann fika lite också på Markan vid Strömsholm, trevligt. Vi var hos Berit Wallin Håkansson som har en mottagning nära Strömsholm, så trevlig och duktig, rekommonderas! 

En annan veterinär jag håller högt är min husveterinär Maria, först fick Elda ett fult sår under ögat och sedan fick Polly in ett gräsfrö som vägrade lossna i ögat, hur stor är chansen? Maria har varit schysst och jag har fått komma både på hennes lediga dag och med kort varsel, så skönt!

Delhi har flyttat till Lenita med familj men vi kommer ha en kull på henne, det blir med största sannorlikhet under nästa år. Delhi är en mycket trevlig hund och det var inte ett enkelt beslut men jag vet att hon har det såååå bra hemma hos Lenita, hon var där en provmånad innan allt bestämdes och jag blir alldeles varm inombords då jag ser alla bilder de är snälla nog skicka till oss. Delhi har blommat ut och får göra så mycket roliga saker!

Briska är en härlig liten valp, så glad, nyfiken och framåt! Vi gillar henne mycket <3 Tackar för alla rapporter från små och stora valpar, uppskattas massor!

Har lagt in ett par träningar och en valpträff under Aktiviteter, kolla om det passar dig. Välkommen!

Ha det gott,

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden