Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Kurssöndag

2016-10-23

Okej då, lite tog det allt emot klä sig för hundträning imorse när det regnade och bara var ett par grader varmt.. Så lager på lager och regnkläder förstås :-)

Ewa och Vixie skulle gå samma kurs så jag och Passa blev upplockade och så åkte vi mot Åkers, perfekt!

Det var fokus på markeringar och dirigeringar idag där det ocskå jobbades endel med störningar. Bitte hade bland annat dragit en kanin över där vi skulle skicka på dirigeringar, det gällde att de inte gick på vittring :-) Passa är en härlig liten hund med en massa finfina egenskaper som jag verkligen gillar. Hon kan dock busa till det då hon bara inte kan låta bli springa och ta en apport som inte alls är tänkt..Men hon kan liksom inte besinna sig *ler*

I veckan har det varit flera veterinärbesök, Polly fick in ett gräsfrö eller prästloppa i ögat som letade sig ner under tredje ögonlocket och  gjorde riktigt ont, stackarn. Elda fick istället ett fult sår under ögat som blev inflammerat men som nu äntligen börjar bli bättre men det kommer ta ett tag.

Ett planerat besök blev det också då Passa, Elda och Izzi ögonlystes och vi passade även på gör gonioskopi på de två yngsta och kolla knäna på alla tre. Allt utan anmärkning, så skönt!

Grattis till Jessie o Verk som fixade SE VCH idag, hurra!

 

ha det gott,

Annica

 

 

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden