Bloggen handlar först och främst om hundarna, ibland kommer det in lite annat också.. Trevlig läsning!

Syster på besök

2013-10-25

Elsa. Onekligen ett bevis på att det kan bli riktigt bra både färg och päls trots att man parar brunt-brunt!

 

Sitter nu och väntar på att Sofia ska komma och hämta Elsa, Eldas syster som varit här sedan i måndags. Väldigt roligt ha syrran här, de har lekt som stollar. Just nu är även Polly med i dragkampen om ett gosedjur, annars så roar sig småbrudarna själva. Är dock övertygad om att man inte ska ha två valpar kvar från en kull eller ha två stycken väldigt tätt, de bildar liksom en pakt och stänger öroren totalt och bara tokleker ;-) Har därför inte blivit någon träning alls utan bara en vecka full av bus! Även de stora har vilat från träning, det är bra ibland att inte göra något särskilt..

Elsa är tiken med ridgen ;-)

 

I helgen jobbar jag natt, jag tror det blir tugt då det både är höstlov, löning och som grädde på moset får vi jobba en timme extra natten mellan lördag och söndag.. Ni andra får sova lite längre, låter betydligt mysigare... Så träningen på söndag är framflyttad till 13.30 så jag är lite mer utvilad ;-)

Här komemr en lite mer nytagen bild av Per och Zorro!

Imorrn ska Malin ha ett gäng från SSRK Ungdom här som ska träna och på söndag ska de få vara med som publik på RM, inte illa!! De ska bli guidade av SSRKs ordförande tror jag, de kommer nog få mycket matnyttigt med sig då de kollar in gräddan av duktiga retrievers och deras förare in action!!

Tack Per för lite nya bilder på duktige Zorro!!

Ha det gott,

 

Annica

Antal kommentarer: 0

Namn:
E-postadress:
Hemsideadress:
Meddelande:
:) :( :D ;) :| :P |-) (inlove) :O ;( :@ 8-) :S (flower) (heart) (star)
Mata in koden inbäddad i bilden